Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Kunstgras toepassingen | Kunstgrasvoordelig.nl

Toepassingen

Kunstgras kent vele toepassingen, afhankelijk van uw wensen is er altijd wel een type kunstgras dat bij u past. Kunstgrasvoordelig.nl heeft voor u vaak gebruikte toepassingen hieronder voor u op een rij gezet. Mocht de toepassing voor u hier niet bijstaan, dan wil dat niet zeggen dat er voor uw situatie geen kunstgras bestaat. Neemt u dan gerust eens telefonisch contact op met één van onze adviseurs via 0900 - 9329. 


Kunstgras in de tuin

Kunstgras in de tuin

Kunstgras voor in de tuin kent een aantal verschillende typen. Voor elke uitstraling is er wel eengeschikt kunstgras te krijgen. Zowel in een klassieke als in een modern tuin past kunstgras. Door het weinige onderhoud dat kunstgras nodig heeft kunt u meer tijd besteden aan het genieten van uw tuin in plaats van het onderhouden ervan.

Meer informatie over kunstgras in de tuin...Kunstgras als speelterrein

Of u het kunstgras als voetbalveldje of als ondergrond voor speeltoestellen wilt gebruiken, kunstgras als speelgazon is ideaal. Zacht, robuust én veilig! Zo weet u zeker dat u behalve een natuurlijke uitstraling ook een goede ondergrond heeft.

Meer informatie over kunstgras als speelterrein...


Kunstgras op uw dakterras of balkon

Kunstgras op uw dakterras of balkon

Wilt u op uw dakterras of balkon een natuurlijke uitstraling zonder veel onderhoud en mosvorming? Kunstgras is dan de oplossing voor u! Door de natuurgetrouw uitstraling creeert u een buitengevoel.

Meer informatie over kunstgras op uw dakterras of balkon...


Kunstgras bij uw 2e huis

Kunstgras bij uw 2e huis

Wanneer u in uw 2e huis of vakantiewoning verblijft wilt u natuurlijk daar van genieten in plaats van bezig zijn met onnodig onderhoud. Kunstgras is de uitstraling die u zoekt en zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw gazon.

Meer informatie over kunstgras bij uw 2e huis...


Kunstgras rondom uw zwembad

Kunstgras rondom uw zwembad

Geen zand meer in uw zwembad! Kunstgras is ideaal rondom het zwembad, uw water blijft altijd helder, fris en rondom het zwembad ontstaan geen modderpoelen meer. Na het zomerseizoen heeft u nog steeds een mooi groen gazon. 

Meer informatie over kunstgras rondom een zwembad...


Kunstgras in uw woning

Kunstgras in uw woning

Kunstgras is ook in huis prima te gebruiken. Als groen tapijt met een natuurlijkeuitstraling geeft u met kunstgras uw moderne woning wel een heel bijzonder accent.

Meer informatie over kunstgras in uw woning...


kunstgras

Uw eigen golf green van kunstgras

Kunstgras is ideaal voor een golf green. Door de unieke eigenschappen van het kunstgras heeft u uw tuin binnen no-time veranderd in een ware golfgreen. Met de speciale golf holes kunt u in uw eigen tuin uw put kwaliteiten verbeteren.

Meer informatie over kunstgras als eigen golf green...


kunstgras

Kunstgras in trendy kleuren

Voor bijzondere toepassingen bestaat er kunstgras in vele verschillende vrolijke frisse en trendy kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld een accent onder uw lounge set plaatsen of uw speelterrein opvrolijken met kleurrijke motieven.

Bekijk kunstgras in trendy kleuren...


Kunstgras aanbiedingen


Bekijk alle kunstgrassoorten


+31 (0)85 8888 300
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.