Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Garantie & veiligheid van kunstgras | Kunstgrasvoordelig.nl

Garantie & veiligheid

Kunstgras is veilig, vuurbestendig en kent een jarenlange garantie. Kunstgras van Kunstgrasvoordelig.nl kent een garantie voor de meeste kwaliteiten tot wel 10jaar UV-garantie.

Kunstgras uit de duurdere prijscategorie zijn over het algemeen geheel UV bestendig. Verkleuring als gevolg van zonlicht (UV) komt hierdoor niet of nauwelijks voor. Naast UV garantie wordt ook garantie geboden op ongewone slijtage, scheuren en naden. De garantie is sterk afhankelijk per fabrikant en door wie het kunstgras is aangelegd.

Veiligheid

Kunstgras heeft naast een lange levensduur en een uitgebreide garantie ook de eigenschap dat het veilig is. TNO tests tonen aan dat de meeste kunstgrassoorten niet brandgevaarlijk zijn, maar juist zelfdovend zijn. De manier waarop kunstgras is aangelegd is hier wel van op invloed.

Vonken van de barbecue zullen uw kunstgrasgazon dan ook niet in vlamzetten (maar kan wel sporen nalaten). Hetzelfde geldt voor sigarettenas of peuken die worden uitgedrukt in kunstgras.

Kunstgras is een veilig plek voor spelende kinderen. Het biedt een zachte ondergrond en kinderen kunnen hierop spelen en kruipen zonder zich te bezeren. Kunstgras en instrooizand is ongevaarlijk wanneer het wordt ingenomen.

Na een regenbui of schoonspoelen vindt geen afscheiding plaats van chemische stoffen. Naast uw eigen gezondheid is het kunstgras dus ook goed voor het milieu en mag het uiteraard worden toegepast in zogenaamde water-win-gebieden.


Kunstgras aanbiedingen


Bekijk alle kunstgrassoorten


+31 (0)85 8888 300
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.