Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Kunstgras als speelgazon | Kunstgrasvoordelig.nl

Speelterrein

Of u het kunstgras als voetbalveldje of als ondergrond voor speeltoestellen wilt gebruiken, kunstgras als speelgazon is ideaal. Zacht, robuust én veilig! Zo weet u zeker dat u behalve een natuurlijke uitstraling ook een goede ondergrond heeft.

Wanneer kunstgras dient als speelgazon waar kinderen op kunnen spelen en bijvoorbeeld kunnen voetballen zijn er andere vereisten aan de robuustheid van het kunstgras dan wanneer een siergazon wordt gelegd. Op een siergazon kan bijvoorbeeld niet worden gevoetbald, een kunstgras voor speelgazon is daar uitermate geschikt voor. Ook dit kunstgras heeft de uitstraling als een echt gazon.

Kunstgras heeft als voordeel dat kinderen niet meer met groene broeken of onder de modder binnenkomen. Ook hooikoorts door de aanwezigheid van graspollen is verleden tijd!

Als leuk accent in uw kunstgrasveld kunt u kiezen voor een speelgazon in combinatie met trendy kleuren. U kunt zo motieven of vormen in een trendy kleur leggen. Uw kunstgras gazon krijgt hierdoor een unieke, speelse uitstraling en ziet er bovendien erg vrolijk uit.


Kunstgras aanbiedingen


Bekijk alle kunstgrassoorten


+31 (0)85 8888 300
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.